Lav selv din helt egen TV guide

Har du nogensinde tænkt over, at det da kunne være meget fedt, at have sin helt egen personlige TV guide? Det er faktisk muligt få det ganske gratis. På denne https://www.tvtvtv.dk/ online TV guide kan du nemt og super hurtigt oprette din helt egen TV guide.

På den måde komme du kun til at se, de tv-kanaler som du er interesseret i, at se tv-programmer fra. Det spare dig for at skulle kigge en masse ligegyldige tv-programmer igennem.

Når du så finder et tv-program som du gerne vil se, men som kommer senere på dagen, eller måske en helt anden dag. Kan du ganske gratis oprette en påmindelse, således at du modtager en besked på din telefon en halv time inden at tv-programmet starter.

På denne måde er du sikker på aldrig at gå glip af de tv-programmer som du gerne vil se, lige meget om det drejer sig om en film,tv-serier, sportudsendelse, eller noget helt andet.

Den gratis online TV guide virker både på din computer, tablet og dine smartphones. Så lige meget hvor du befinder dig henne, kan du altid tjekke hvad der kommer i TV af forskellige tv-programmer.